pakketten

Het Audio-streamingpakket is uitermate geschikt voor uw radiostation Via uw stream server kunt u uw muziek / audio wereldwijd beschikbaar maken. Wij maken standaard gebruik van shoutcast streaming servers.
Hoe werkt het nu precies? Heel simpel, u streamt uw content ( muziek / spraak / enz. ) naar onze stream server in het datacenter. Daar beschikken wij over grote hoeveelheden bandbreedte waar uw luisteraars perfect naar u kunnen luisteren zonder enige vorm van buffering (stotteren).
Standaard beschikt elk pakket over de volgende mogelijkheden:
⦁ Tot 192 kbps uitzenden
⦁ AutoDJ – Starter *
⦁ Control panel voor het beheren van uw stream
⦁ Google maps overzicht van uw luisteraars ( realtime )
* 10.000MB ruimte voor mp3’s / Streamen naar 1 liveserver / 3 DJ Accounts
AutoDJ server
AutoDJ server is een server die (random)mp3’s afspeelt en streamt naar uw live audio server. Met deze AutoDJ server hoeft u dus niet zelf 24/7 te streamen naar uw liveserver.
Onze AutoDJ is uitermate geschikt voor radiostations die 24/7 willen uitzenden met meerdere DJ’s. U streamt als DJ namelijk NIET naar de live server maar naar de AutoDJ server. Zodra de AutoDJ server de audio van een DJ ontvangt zal hij de huidige MP3 uitfaden en de audio van de DJ infaden waardoor de muziek van de live DJ te horen is. Als de DJ klaar is zal de AutoDJ automatisch weer starten met het afspelen van de geuploade mp3’s. Op deze manier hoeft u dus niet ingewikkelde servers te herstarten waardoor u uw luisteraars verliest. Professioneel uw radiostation draaien kan met een AutoDJ server van vrijehosting.nl!
Standaard heeft elke audio stream server een poort in de 8000 tot 9000 reeks. Het komt voor dat bepaalde bedrijven hun firewall zo dicht gezet hebben dat hier niet geluisterd kan worden naar uw stream. Door deze optie te nemen krijgt u een stream welke op poort 80 draait op een heel eigen ip adres. Hierdoor kan echt iedereen naar uw stream luisteren als ze maar internet hebben.

Onderstaand de pakketten die gebaseerd zijn op een vast aantal luisteraars

Whmsonic

100 luisteraars € 9.50 per maand
 100 Luisteraars
 10 Gb non-stop
 Max 192 Kbps
 Shoutcast V1.
 Onbeperkte data limiet
 9.50 € per maand

Whmsonic

150 luisteraars € 12,50 per maand
 150 Luisteraars
 10 Gb non-stop
 Max 192 Kbps
 Shoutcast V1.
 Onbeperkte data limiet
 12.50 € per maand

Whmsonic

200 luisteraars € 14,50 per maand
 200 Luisteraars
 10 Gb non-stop
 Max 192 Kbps
 Shoutcast V1.
 Onbeperkte data limiet
 14.50 € per maand

 

  u kunt op deze afbeelding klikken om 1 van onze pakketten te bestellen en u te laten registreren.